Realit WP-plugin

WordPress & Woocommerce

Realit hyödyntää olemassa olevaa verkkokauppaympäristöä eikä tarvitse erillisiä sovelluksia tai muita ratkaisuita (WordPress & Woocommerce). Muuta verkkokauppasi hetkessä lisätyn todellisuuden (AR) alustaksi.

3D-visualisointi verkkosivuillesi

Realit mahdollistaa AR:n lisäksi 3D-esikatselunäkymän kaikille päätelaitteille. Visualisointi 3D-mallin avulla avaa esimerkiksi desktop-käyttäjille uudenlaisen mahdollisuuden tutustua tuotteisiin.

Tavallisesta kuvasta AR-sisältöön

Realit toimii ja generoi automaattisesti tavallisesta verkkokaupan tuotekuvasta lisätyn todellisuuden sisällön – ei vaadi erillistä 3D-malli ellei niitä erikseen ole olemassa.

Räätälöinti & sisällöt

Mahdollisuus avaimet käteen -toimitukseen sekä räätälöinteihin eri alustoille tai tarpeisiin. Tuotamme 3D-mallien ja AR:n lisäksi tehokkaasti myös muut tarvittavat sisällöt verkkokauppaan.

Tuttu ylläpitoympäristö

Hallinta tapahtuu tutussa ylläpitoympäristössä normaalin WordPress-sivuston hallintapaneelin kautta.

Käyttöönotto helppoa

Nopea ja helppo käyttöönotto! Asennus vie muutaman minuutin jonka jälkeen sisällön määritys on yhtä nopeaa.

Realit muuttaa minkä tahansa verkkokaupan esineen tai tuotteen lisätyn todellisuuden (AR) elementiksi. Voit siis tarkastella ja visualisoida suoraan älypuhelimen näytön läpi tuotteen sopivuuttaa sen todellisessa ympäristössä.

Realit on helppokäyttöinen WordPress ja Woocommerce plugin. Tuotteiden hallinta on äärimmäisen helppoa suoraan tutun WordPressin käyttöliittymän kautta.

Miksi WordPress?

WordPress on maailman ylivoimaisesti suosituin julkaisujärjestelmä ja voisi sanoa että WordPress on jo osa internet arkitehtuuria. Yli 30% maailman verkkosivuisoista on tuotettu WordPressin avulla. Mikäli käytössäsi on jokin muu järjestelmä, olethan yhteydessä ja katsotaan räätälöinti tarpeiden mukaisesti.

 

Testaa Realitiä LIVENÄ

Realit WP-laajennus käyttää webar lisätyn todellisuuden teknologiaa, joka ei vaadi erillisten sovellusten asennusta vaan lisätyn todellisuuden sisältöön pääsee käsiksi suoraan puhelimen selaimen kautta (Android Chrome & iOS Safari).

Realit tuo lisäarvon myös tietokonekäyttäjille, joille voidaan luoda 3D-esikatselunäkymä tuotteesta mallin avulla.

Voit sitouttaa sivustovierailijasi ja asiakkaasi nyt aivan uudella tavalla helposti sekä nopeasti. Lisätty todellisuus on useissa tutkimuksissa todettu selkeästi sitouttavammaksi mediaksi: käyttäjät voivat olla suorassa vuorovaikutuksessa tuotteiden kanssa joka nopeuttaa ostopäätöksentekoa. Realit asennus on nopeaa eikä vie muutamaa minuuttia kauemmin. Laajennuksen ansiosta sisältöjen hallinta tapahtuu samalla kuin verkkosivustosi ylläpito.

Realit on suomalainen tuoteinnovaatio ja suoraan liitettävissä Kotio AR järjestelmään jonka avulla voidaan luoda monipuolisia sisältöjä sekä laajoja toteutuksia. Kysy lisää!

Onko Realit-laajennusta helppo käyttää?

Kyllä. Realit-laajennus asentuu muutamassa minuutissa suoraan WordPress ja Woocommerce hallintapaneliisi kuten mikä tahansa WordPress-laajennus. Käyttö on hyvin yksinkertaista eikä vaadi mitään erityistaitoja. Tuotteiden lisäys tapahtuu käytännössä rasti ruutuun -periaatteella. Voit helposti muokata missä ja miten Realit AR-ikoni näkyy.

Onko toteutuksesta nähtävissä demoa?

Kyllä. Realit-toteutuksesta on nähtävissä sivustojemme kautta kaksi demoversiota. Toinen on ns  staattinen demosivu jossa voit kokeilla toimintoja asiakkaan / käyttäjän näkökulmasta ja toisen avulla näet miten helppoa Realit-laajennuksen hallinta on WordPress ympäristössä.

Onko Realit mahdollista saada muille verkkokauppa-alustoille?

Kyllä. Voimme räätälöidä tarpeidesi mukaisen ratkaisun, kysy lisää!

Miten pitkään tilaukseen sitoudun?

Realit on myytävänä joko toistaiseksi voimassa olevana tai kuukausittaisella sopimuksella. Laskutamme ensimmäisen 6kk kerralla, jonka jälkeen joko 6kk tai 1kk kerralla sopimusvaihtoehdon mukaisesti. 12kk sopimuksella säästää reilusti ja annamme 2kk ilmaiseksi (laskutusjakso 10kk).

Mobile

Desktop