Palvelut

Lisätty todellisuus ja virtuaalitodellisuus

Olemme todellisia edelläkävijöitä lisätyssä todellisuudessa (AR). AR on ollut meillä keskiössä jo useamman vuoden. Voimme luoda ratkaisut myös virutaalitodellisuuteen. Kehittämiemme alustojen avulla saadaan tuotantokustannuksia alas ja tehokkuutta ylös.

Verkkokauppa- ja ostosratkaisut

Ostokäyttäytyminen muuttuu jatkuvasti. Tiimimme auttaa tässä murroksessa mielellään ja tasoittaa tietä hyödyntämällä uusimpia digitaalisia ratkaisuja ja verkkokaupan trendejä.

Mobiilialustat ja hybridisovellukset

Mobiilisivustojen käyttöliittymät, mobiilisovellukset ja muut mobiilialustat ovat menestymisen avaintekijöitä. Voimme luoda oikean mobiiliratkaisun optimoiduilla tuloksilla. Hyödynnämme hybridimallia, jossa voidaan käyttää olemassa olevaa tietoa sekä dataa hyväksi uudessa kokonaisuudessa.

Visualisointi ja 3D-kehitys

Olemme toimittaneet useita eri tarkoituksiin optimoituja 3D-sisältöjä projektien aikana. Tarjoamme tätä ammattiaitoa yksin 3D-visualisoinnin tai yhdessä muiden tarpeiden kanssa. Tuotteen visualisointi on tärkeää sekä myynnissä että tuotekehityksessä. Tiimimme ja ratkaisumme voivat tehdä siitä helpompaa kuin koskaan. Julkaise 3D-sisältöä verkkosivustolla, sovelluksissa, AR: ssa, VR: ssä tai muilla digitaalisilla alustoilla samanaikaisesti.

Pelit ja interaktiivinen sisältö

Intohimosta interaktiivisuuteen olemme tuottaneet asiakkaillemme useita upeita AR-pelejä ja paikkatietoon sidottuja toteutuksia. Pelejä ja interaktiivista sisältöä voidaan käyttää osana markkinointikampanjaa tai muihin tarkoituksiin kuten tuotekehitykseen tai opastukseen.

Ohjelmistosuunnittelu & kehitys

Suunnittelemme helppokäyttöisiä ja tehokkaita ratkaisuja, joista on todellista hyötyä. Kokenut tiimimme voi suunnitella ja tuottaa ohjelmistoja tyhjästä.

Contact us

Please feel free to contact us at any time. But before visiting us just make sure that we are at the office.