Kotio

Kotio on Broomun kehittämä AR-alusta, joka on tarjoaa ennennäkemättömän kustannustehokkaan ja helpon ratkaisun siirtyä AR-aikakauteen.

Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus nähdä remontin tai sisustuksen lopputulos etukäteen. Kotio tarjoaa ainutlaatuisen näkymän esimerkiksi kodin sisustuselementteihin aidossa koossa ja todellisessa ympäristössä. Ostokäyttäytyminen muuttuu jatkuvasti. Verkko-ostamisen kilpailu kovenee, mutta nyt siihen mahdollista entistä sitouttavampi tapa Kotio -ratkaisuiden avulla.

Oma mobiilisovellus nopeasti ja kustannustehokkaasti Kotio alustan avulla

Kotio alustan avulla voidaan generoida oma brändätty uusinta teknologiaa hyödyntävä mobiilisovellus nopeasti. Toimitusajat projektin aloituksesta julkaisuun noin 1-2 viikkoa. Hallinnoi sisältöjä itse selainpohjaisen hallintapaneelin kautta tai jätä ylläpito meille kokonaisuudessaan. Sovellus toimii AR-tuetuissa Android ja iOS puhelimissa. Sisältö on mahdollista julkaista myös julkisessa Kotio-sovelluksessamme ja liittää suoraan olemassa olevaan verkkosivuun- tai kauppaan. Saat Kotio alustan avulla yhdellä hallintatyökalulla useita eri kanavia ja mahdollisuuksia.

Kotio AR ominaisuudet lisäävät myyntiä

1

Tukee liiketoimintaa

Kotio AR alustaan on kehitetty tukemaan myyntiä ja liiketoimintaasi!
2

Sovellustuki

Android ja iOS tuki ilman rajoituksia ominaisuuksissa
3

Monta elementtiä

Ei rajattua AR-elementtien määrää livenäkymässä, katso useampaa elementtiä samanaikaisesti
4

Lomakebotti

Suora yhteys asiakkaaseen lomakebotilla
5

Integrointi verkkokauppaan

Integrointi verkkokauppaan tai kotisivuusi, säilytä ostopolku ennallaan ja tehosta sitä
6

Päivitys

Yksinkertainen sisällön päivitys selainpohjaisen järjestelmän kautta