AAVA AR Aivoliitto pelikampanja aivoterveyden hyväksi Tsekkaa videoesimerkki uusimmasta projektistamme!

Aivoliitto lähti edistämään aivoterveyttä lisätyn todellisuuden avulla. Terveysviestintä on etenkin nykypäivänä haastavaa, mutta nyt uusi teknologia sekä viihdyttävä lähestymistapa toteuttaa tätä viestintää tarjoavat tehokkaan mahdollisuuden ja uuden kanavan suoraan ihmisten älypuhelimeen. Kampanja tulee näkymään erilaisissa tapahtumissa ...
Riku Laine Tänään on Vilpas Vikingsin korisliigakauden ensimmäinen kotiottelu. Broomulla on ilo ja kunnia toimia Vilppaan Riku Laineen kummina tällä kaudella. Mahtavaa kautta Vilpas ja Riku - toivotaan että keväällä juhlitaan Suomen mestaruutta. ;)

#korisliiga #vilpasvikings #broomu

https://vilpasvikings.fi/riku-laine/
Riku Laine Pelinumero 21 ...
Kohtapuoliin tulossa ulos uutta lisätyn todellisuuden sisältöä vähän laajempaan jakeluun. ;)
AAVA AR augmented reality lottery ticket Yksi hauska ja sitouttava käyttökohde lisätylle todellisuudelle on erilaiset kampanjat sekä kilpailut hyödyntäen digitaalista raaputusarpaa. Raaputa: voitto vai ei voittoa? Kaiken senkin voi määrittää dynaamisesti & automaattisesti. Hyvä esimerkki myös siitä, miten asiakkaan käyttämä aika markkinoinnin parissa kasvaa.

One really ...
Lisätty todellisuus rakentaa Arlan brändiä – "Ensisijainen tarkoitus ei ole ollut myydä maitoa” Lukusuositus!

Erittäin hyvä artikkeli lisätystä todellisuudesta muutamien käyttökohde-esimerkkien kanssa. Markkinat avautuvat parhaillaan vauhdilla, vielä kuitenkin mahtuu meidän pioneerien matkaan joka vie suoraan edelläkävijäksi.

Muutama huomio meidän osalta:
1. Elämys ja kokemus todella vahvistuu - käyttäjien käyttämä aika lisätyn todellisuuden parissa ...
Pian julkaistavasta sisällöstä pieni kurkistus teille näin etukäteen. Tämä on vallan mainio esimerkki siitä, miten vaikkapa lisätty todellisuus voi muuttaa sekä helpottaa monia ihan arkisia asioita jo tässä teknologian kehitysvaiheessa.

Kysy rohkeasti meiltä lisää jos uudet tehokkaat ratkaisut sekä toimintatavat ...

Load More | Lataa lisää