AAVA AR on edistyksellinen lisätyn todellisuuden julkaisujärjestelmä

client logos

AAVA AR

Lisätty todellisuus sitouttaa ja tarjoaa vangitsevan käyttäjäkokemuksen.

AAVA AR avaa mahdollisuuden luoda näyttäviä sisältöjä, jotka yhdistävät fyysisen ja digitaalisen maailman tehokkaasti sekä nopeasti.
Tutustu meidän tarjoamiin uusiin mahdollisuuksiin!

MINIPELI

Sitouttava lisätyn todellisuuden minipeli on tehokas ja hauska tapa luoda kilpailuita sekä kampanjoita. Valmiit pelipohjat tai räätälöidyt kokonaisuudet tarpeidesi mukaan.

KUVASEINÄ

Tapahtumien, kauppakeskusten, aulatilojen tai muiden vastaavien paikkojen piristäjä! Täysin valmis tuotepaketti vaihtuvalla sisällöllä. Ota ja jaa kuvia erikoisten otusten kanssa, vaihda maisema interaktiiviseksi - useita erilaisia vaihtoehtoja. Valmiita sisältöjä sekä mahdollisuus räätälöidä.

SEIKKAILU

Mukaansatempaava pelimäinen seikkailu, jossa kerätään joko paikkatietoon tai erilaisiin vihjeisiin perustuvaa sisältöä seikkailuhenkisesti. Pelillistä vaikka oma ympäristösi.

OPASTUS

Herätä henkiin nykyiset opasteesi tai luo kokonaan uudet. Lisätty todellisuus mahdollistaa esimerkiksi digitaalisen opastuksen ja dynaamisesti muuttuvat opasteet vaikka eri kielille. Opastus nitoo olemassa oleviin opasteisiin käytännössä koko dynaamisen digitaalisen sisällön halutuista lähteistä.

OSTOS

Ostospaketti on sopiva niin verkkokaupalle kuin kivijalkaliikkeellekin. Lisätyn todellisuuden avulla luodaan suora digitaalisen ja fyysisen maailman yhdistävä ostokäytävä joka avautuu mainoksesta, sijainnista tai muusta alustasta.

MAINONTA

Mainospaketin avulla voit yhdistää digitaalisen sisällön päivittäiseen mainontaan tai esitteisiin. Valmiit sisältövaihtoehdot erilaisiin tarkoituksiin aina 360-asteen kuvista videoihin sekä 3D-malleihin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

graphic

Aava AR julkaisujärjestelmä

Luo sitouttavaa sisältöä helposti ja nopeasti

AAVA AR on uudenlainen Suomessa kehitetty lisätyn todellisuuden julkaisujärjestelmä ja sovellusalusta. Pitkäjänteisen tuotekehityksen ansiosta alustan avulla voidaan julkaista uusia interaktiivisia sisältöjä, useamman käyttäjän yhtäaikaisia digitaalisia näkymiä ja pelejä sekä käytännössä kaikkia muita digitaalisia sisältöjä.

Muutamia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia: Pelilliset sisällöt + moninpelijärjestelmä Interaktiiviset sisällöt 3D mallit + interaktiot Videot, tekstit, kuvat, 360-kuvat, linkit Ostostoiminnot Kuvan otto ja jako suoraan sovelluksesta

Ota yhteyttä ja kysy lisää - me autamme alkuun ja lisäämme uuden todellisuuden käyttöönne!

Mitä lisätty todellisuus on

Kokemuksia lisätyn todellisuuden tehokkuudesta

Lisätty todellisuus (augmented reality = AR) on yksi maailman nopeimmin kasvavista teknologioista ja trendeistä. Yksinkertaisuudessaan lisätty todellisuus tarkoittaa digitaalista näkymää joka yhdistyy fyysiseen maailmaan yleisimmin mobiililaitteen avulla. Lisätyn todellisuuden avulla voidaan siis avata digitaalista sisältöä vaikka suoraan jostakin fyysisestä elementistä, kuten tuotepakkaus tai mainos. Digitaalinen sisältö voi olla myös sidottuna paikkatietoon tai vielä spesifimmin ja tarkemmin jonkin asian ympärille.

Lisätty todellisuus on vaikuttava väline niin mainonnassa, ostotoiminnoissa, opetuksessa, perehdyttämisessä kuten myös viihteen ja pelien sisällöissä.

Kuten kaikkea digitaalista, myös lisätyn todellisuuden tehokkuutta on helppo mitata. Kysy lisää tutkimustuloksia sekä erilaisista trendeistä ja tietysti todellisuuden tehokkuudesta suoraan meiltä!

graphic
graphic

Lisätyn todellisuuden käyttökohteita

Mietitkö mikä olisi paras tapa höydyntää uutta teknologiaa?

Lisätty todellisuus tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia useille eri sektoreille. AAVA AR on monipuolinen alusta joka taipuu aina peleistä tuotekehityksen tarpeisiin.

Tarjoamme valmiita sekä räätälöityjä sisältöjä lukuisiin tarkoituksiin, kysy meiltä lisää esimerkiksi näistä

kategorioista:

 • Vähittäiskauppa
 • Tuotepakkaukset
 • Tapahtumat ja messut
 • Esitteet ja mainokset
 • Ulkomainoskampanjat
 • Opetus ja oppiminen
 • Perehdytys ja rekrytointi
 • Kunnossapito
 • Tuotekehitys ja valmistus
 • Kenttämyynti
 • Liikunta ja hyvinvointi
 • Pelit ja pelillisyys

Varaa suoraan tapaaminen meidän kanssa

Verkkotapaamisen avulla voidaan kartoittaa tilanne

Varaa aika verkkotapaamiseen, jossa voidaan kartoittaa tilanne sekä esitellä ratkaisuita paremmin.

Varaa verkkotapaaminen:

https://www.meetingbird.com/m/H11gj8WPX

Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostilla suoraan meihin.

Puhelin: 040 7346261
Sähköposti: info@broomudigitals.fi

graphic

Saako lisätystä todellisuudesta aidosti hyötyä?

Lisätty todellisuus on noussut viimeisen parin vuoden aikana erityiseen asemaan - ainakin monissa puheissa ja artikkeleissa. Viimeisimpien ennusteiden mukaan lisätty todellisuus (AR) ja virtuaalitodellisuus (VR) ovat jopa yksi tulevaisuuden talousvetureita Suomelle. Tässä on eittämättä perää nyt kun teknologiat kehittyvät vauhdilla eteenpäin. AR:n hyötynä on selkeästi sen helppokäyttöisyys ja tavoitettavuus: älypuhelin on käytännössä jokaisen taskussa - eikä AR muuta tarvitse.

Tämän sukupolven päätelaitteilla sekä tekniikoilla voidaan jo luoda aitoa hyötyä niin kaupankäyntiin, markkinointiin, peleihin kuin opetukseenkin. Maailmalla tehtyjen tutkimusten mukaan kuluttajat alkavat esimerkiksi jopa jo odottamaan kaupan alalla AR-sisältöjä ostopäätöksen helpottamiseksi sekä myös lisäpalveluna- ja arvona. Itse asiassa lisätyn todellisuuden hyödyt ovat jopa varovaisia arvioita suurempia monissa tilanteissa nykytiedon mukaan.

Me olemme erikoistuneet luomaan sitouttavia interaktiivisia sisältöjä ja pelillistämään ympäristöjä tai asioita kuten tuotepakkauksia. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan juuri sinun tarpeeseen sopivin ratkaisu.

Tuukka Kahila & Mikko Lesonen
Perustajat, Broomu Digitals Oy

Aava AR

Hinnasto

MAINOS

alk 1750€
  Analytiikka
  Kuva, video & audio
  Hyperlinkki
  Jako & some

MINIPELI

alk 5000€
  Analytiikka
  Pelirunko ja logiikka
  Interaktiivinen sisältö
  Scoreboard

Lataa Aava AR

AAVA AR sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Android ja iOS laitteille. Lataa sovellus heti!

Toimitusjohtaja: Tuukka Kahila, +35840 7346261, tuukka@broomudigitals.fi
Luova johtaja: Mikko Lesonen, +35840 5115022, mikko@broomudigitals.fi
Myyntipäällikkö: Kimmo Terho, +35844 7766560, kimmo@broomudigitals.fi

Osoite: Broomu Digitals Oy, Rautatehtaankatu 4, 20200 TURKU